Czy mogę zawrzeć GAP po terminie 90 dni?

Ubezpieczenia GAP i komunikacyjne (AC/OC). Jak oszczędzać na ubezpieczeniach w leasingu i wynajmie? Pytania dotyczące likwidacji szkód itp.
Awatar użytkownika
kazo

Czy mogę zawrzeć GAP po terminie 90 dni?

Post autor: kazo »

W salonie powiedzieli mi, że mam 90 dni na zawarcie GAP, ale dużo pracy i natłoku i przekroczyłem ten termin. Czy mogę jakoś zawrzeć GAP po tym terminie 90 dni?

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Re: Czy mogę zawrzeć GAP po terminie 90 dni?

Post autor: Jarosław Król »

kazo pisze: 14 lis 2024, o 14:11 W salonie powiedzieli mi, że mam 90 dni na zawarcie GAP, ale dużo pracy i natłoku i przekroczyłem ten termin. Czy mogę jakoś zawrzeć GAP po tym terminie 90 dni?
Cześć,
Oczywiście, że jest taka możliwość. Masz nawet edit: 180 dni (było 120) liczone od dnia nabycia pojazdu przez leasingodawcę lub Ciebie - zależy jaka forma nabycia. Zapraszam tutaj po szczegóły i cennik GAP: https://www.fmleasing.pl/kalkulator-gap-online

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kazo

Post autor: kazo »

Dzięki. Już skorzystałem z podanego linku. Wszystko jasne, ubezpieczenie kupione. Będę polecał. :D

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Update do powyższego mojego wpisu. Teraz jest nawet 180 dni (pół roku) na zawarcie polisy GAP od wartości fakturowej.

ODPOWIEDZ